| Nazwa produktu | Worki do gotowania i pasteryzacji |
| Informacje ogólne | Worki stosowane są do pakowania produktów które następnie mają być poddane procesowi obróbki termicznej. Posiadamy kilka rodzajów worków wśród nich możemy zaproponować zarówno worki termokurczliwe jak i nietermokurczliwe |
| Zastosowanie | - Szynki gotowane
- Golonki
- Produkty pasteryzowane
- Produkty sterylizowane
|
| Zalety | - Kompatybilność ze standardowymi maszynami pakującymi
- Szeroka gama rozmiarów
- Wytrzymałość mechaniczna i temperaturowa
- Bezpieczeństwo i brak migracji do produktu
|
| Rozmiary | - Worki termokurczliwe serii CKT: grubość 56my, obkurcz do 33% ,
Temperatury obróbki termicznej do 95oC - Worki nietermokurczliwe: grubość 70 ,80, 90 , 130my,
Temperatury obróbki termicznej do 121oC
|