Oferta

Nazwa produktu Worki do gotowania i pasteryzacji
Informacje ogólne

Worki stosowane są do pakowania produktów które następnie mają być poddane procesowi obróbki termicznej. Posiadamy kilka rodzajów worków wśród nich możemy zaproponować zarówno worki termokurczliwe jak i nietermokurczliwe

Zastosowanie
  • Szynki gotowane
  • Golonki
  • Produkty pasteryzowane
  • Produkty sterylizowane
Zalety
  • Kompatybilność ze standardowymi maszynami pakującymi
  • Szeroka gama rozmiarów
  • Wytrzymałość mechaniczna i temperaturowa
  • Bezpieczeństwo i brak migracji do produktu
Rozmiary
  • Worki termokurczliwe serii CKT: grubość 56my, obkurcz do 33% ,
    Temperatury obróbki termicznej do 95oC
  • Worki nietermokurczliwe: grubość 70 ,80, 90 , 130my,
    Temperatury obróbki termicznej do 121oC