Nazwa produktu | Bandaż do mięsa z kością |
Informacje ogólne | W swojej ofercie posiadamy bandaż do mięsa z kością. Główne zalety odnajdziemy przy pakowaniu mięsa z ostro zakończoną kością, skórą itp. zabezpieczając opakowanie przed przebiciem. Dzięki temu istnieje możliwość zastosowania cieńszego opakowania (folii). Skład stanowi 100% bawełny, wosk oraz folia polipropylenowa. Warstwa wosku tworzy powierzchnię elastyczną i przyczepną do produktu. Woskowany bandaż bawełniany Osnet 1 lub woskowany bandaż z tworzywa sztucznego Osnet 11 |
Zastosowanie | Główne zastosowanie to zabezpieczenie ostrych części kości etc. przed przebiciem opakowania. Materiał ten jest dopuszczony do kontaktu z żywnością, spełniając wymagania prawne stawiane materiałom przeznaczonym do kontaktu z żywnością.
|
Zalety |
|
Struktura | Rolki szerokości 250 mm po 100 m.b. |
Dostępność' | W ciągłej sprzedaży posiadamy rolki bandaża w następującym rozmiarze:
|